Inici / Suma't

Suma't

SUMA-T’HI

Què puc oferir?

Les aportacions no econòmiques poden ser molt valuoses i significar una contribució molt efectiva per transformar la vida dels nens i nenes de casa nostra.

Compartir coneixements i habilitats a través de xerrades o tallers; oferir places educatives o de lleure; dedicar temps professional o personal als que més ho necessiten, i totes les accions que tenen un efecte beneficiós sobre els infants poden suposar una oportunitat de millora i d’inclusió a la societat per als col·lectius d’infància que més ho necessiten.

Et donem alguna idea…

– Si tens una acadèmia d’idiomes, pots oferir alguna plaça!

– Si ets professional de la salut, pots oferir una part del teu temps per tractar algun dels infants del programa!

– Si tens ganes de compartir habilitats i coneixements, podem organitzar un taller plegats!

Només ens cal ser creatius i innovadors! Qualsevol bé o servei pot ser necessari i especial a la vida dels nens i nenes del programa.

Aportacions econòmiques

De la mateixa manera que oferir béns i serveis, les aportacions econòmiques també són necessàries per aconseguir l’impacte transformador que busquem, però ens agradaria que fossis tu qui ens digués a què vols que es destini l’aportació.

Vols finançar les beques de menjador dels infants del programa? Et vols fer càrrec d’alguna activitat extraescolar? Vols que l’aportació es destini a l’àmbit de la salut? Vols finançar algun producte per al programa que ens pugui servir per recaptar fons?

Tot és important. El teu granet de sorra també suma.

Sabies que…

– Amb una aportació de 5 €, un infant pot dinar un dia a l’escola.

– Amb una aportació de 25 €, un infant pot dinar una setmana a l’escola.

– Amb una aportació de 50 €, col·labores amb l’extraescolar mensual d’un infant.

Promoure la inserció laboral

Una feina et canvia la vida. I això és el que passa amb les famílies del programa. Un dels factors clau perquè les famílies INVULNERABLES puguin tirar endavant, amb eines i dignitat, és que els pares tinguin l’oportunitat de treballar. Si entra un sou a casa, no tan sols els ajuda econòmicament, sinó que també els fa créixer en dignitat i esperança.

A INVULNERABLES, treballem amb el programa Incorpora, amb el qual s’acompanya l’empresa abans, durant i després de la inserció laboral, assessorant-la en temes fiscals i de responsabilitat social corporativa (RSC) i buscant i formant el professional a mida per a cada empresa.

Crear activitats de captació de recursos

Aquesta metodologia de col·laboració ens permet fer volar la imaginació i la creativitat.

Col·laborar en un projecte social organitzant un acte és una molt bona manera d’implicar la societat i de fer-la partícip de la lluita comuna contra la pobresa infantil.

Si tens cap idea, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i mirarem d’articular-la plegats. Totes les idees són bones!

Oferint béns i serveis
Amb una aportació econòmica
Promovent la inserció laboral
Creant activitats de captació de recursos
Aportant hores de voluntariat