Inici / Què fem

Què fem

Metodologia

Una de les característiques principals del programa INVULNERABLES és treballar, no per repartir recursos a grans trets, sinó cenyir-se a les necessitats concretes de cada família i així ser capaços de donar els recursos personalitzats i necessaris, ja que els usuaris han de prendre consciència que cada recurs costa un esforç i s'ha de valorar.

El compromís de la família en aquest procés és imprescindible per dur a terme amb més garanties d’èxit el pla de treball amb l’infant i amb la totalitat del nucli familiar.

Sumem esforços de les empreses, entitats socials, ciutadans, mitjans de comunicació, etc., amb l'únic objectiu de lluitar positivament contra la pobresa infantil, treballant per i amb la família, promovent una economia col·laboradora en què tots aportem el que tenim i el que podem per ajudar a que a ningú li falti el necessari per créixer, desenvolupar-se i viure amb dignitat.

Col·laboració público–privada

La clau de l'èxit del programa INVULNERABLES és la creació de xarxes i la suma de sinergies, activant en cada territori la implicació dels diversos sectors de la societat, des d’empreses, entitats socials, administracions i particulars.

És aquesta suma la que ens permet donar a cada família el que necessiten i que sovint l’Administració Pública no pot assumir sola. Aquesta col·laboració aportant béns, serveis, temps, etc., facilita l’accés als recursos necessaris per dur a terme un pla de treball acurat, i garantir així una actuació eficaç i transformadora igualant les oportunitats dels nens i nenes.