Inici / Blog / El Programa Invulnerables vol fer un homenatge a tots els que durant la pandèmia han estat lluitant en primera línia

El Programa Invulnerables vol fer un homenatge a tots els que durant la pandèmia han estat lluitant en primera línia

21/06/2021

Per fer-lo, proposem que els dies previs a la revetlla de Sant Joan, els dediquem un homenatge d’agraïment pel seu esforç, compromís i coratge. Que ho fem repetint-nos uns a altres que hem de ser corresponsables i que ens en sortirem si #AvancemJunts

Per explicar-lo el dia 22 de juny a les 11 del matí us convidem als mitjans de comunicació a un acte al Col·legi de metges de Barcelona – Passeig de la Bonanova 47-.

Durant l’acte presentaran un videoclip gravat a Manresa per més de 600 professionals de la salut, les emergències, la seguretat i per voluntaris, en el que es recull el clam d’agraïment; una invitació a la confiança, a no tenir por i a volar ben alt i a cridar ben fort: que no es el final, però que sortirem i tirarem endavant.

Darreres notícies