Inici / Blog / La col·laboració publico-privada de Lloret de Mar

La col·laboració publico-privada de Lloret de Mar

21/02/2019

La col·laboració publico-privada ja era una realitat a Lloret abans d’arribar el projecte INVULNERABLES. Gran part del teixit empresarial sempre ha tingut afany d’ajudar els que més ho necessiten i ho han fet a través de diferents iniciatives que han sorgit del territori.

Amb la implantació de INVULNERABLES, de la mà de la Fundació Bancaria  de la Fundació “la Caixa” i el lideratge de Sor Lucia Caram, les empreses socialment responsables han trobat un pal de paller al voltant del qual poder ampliar les ajudes que ofereixen a qui ho necessita.

Gràcies a l’acurada detecció de les famílies que es fa des del programa CaixaProinfància i, els recursos que aquestes empreses amb ànima posen a la nostra disposició, hem pogut fer realitat que els infants i joves de les 50 famílies que atenem a dia d’avui puguin gaudir d’activitats extraescolars becades com poden ser: bàsquet, futbol sala, natació, hockey; o cursos d’idiomes i tècniques d’estudi; o també cursos de monitors de lleure per a alguns joves…

Amb la voluntat de poder oferir el màxim d’oportunitats a les nostres famílies, no pararem de cercar aliances amb diferents agents, i ja estem treballant amb la Universitat de Girona per formar en diversos àmbits a qui ho necessiti, amb cadenes hoteleres per tal incorporar laboralment en diferents feines als adults, o amb noves entitats sense ànim de lucre per tal de fer créixer la nostra cartera de serveis actual.

En resum, estem contents de poder dir que ajudem a moltes famílies del nostre municipi a tenir les mateixes oportunitats que tenim la resta, i ho fem potenciant la seva dignitat i amb el màxim respecte cap a totes elles.

Darreres notícies