Inici / Blog / Trobada empresarial a Espai Caixa Girona

Trobada empresarial a Espai Caixa Girona

13/02/2019

El passat 31 de gener es va presentar el programa INVULNERABLES a la ciutat de Girona. Vora els 130 empresaris es van reunir per escoltar i compartir com fer front a la pobresa infantil a km 0, escoltant a Sor Lucía Caram i el funcionament del programa Invulnerables. A l’acte, hi van participar Marc Simón, subdirector general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Farré, director del Departament d’Integració Sociolaboral de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Masana, director territorial de CaixaBank, Sor Lucía Caram, impulsora del programaINVULNERABLES, Càritas Diocesana de Girona, entitat coordinadora del programaINVULNERABLES a Salt juntament amb un testimoni d’una família d’INVULNERABLES de Salt, Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, i Gabriel Prat, president de la Fundació del Convent de Santa Clara, com a moderador i presentador de l’acte.

L’acollida de la ciutat, de l’Ajuntament i de l’empresariat del programaINVULNERABLES va ser molt bona i vam poder recollir la inquietud de l’alcaldessa de fer créixer el programa a la ciutat de Girona.

Darreres notícies