Inici / Blog / Un total de 7 famílies INVULNERABLES formen part del programa FutbolNet realitzat a El Vendrell

Un total de 7 famílies INVULNERABLES formen part del programa FutbolNet realitzat a El Vendrell

11/02/2019

L’activitat es realitza dos dies a la setmana i te com objectiu utilitzar el futbol com a eina d’inclusió, Es du a terme en una de les escoles del municipi amb major número de famílies amb diferents necessitats. Un total de 23 famílies en risc d’exclusió formen part d’aquest programa. Es te com objectiu arribar a un total de 40 infants entre 12 i 16 anys.

Un total de 20 nens del Programa INVULNERABLES a El Vendrell marxen de colònies durant 3 dies a l’Alberg Can Roviralta. Aquesta activitat s’ha finançat a través de CaixaProinfància i la aportació del Projecte INVULNERABLES.

Durant aquest dies tots els adolescents entre 12 i 16 anys han gaudit de diverses activitats en torn a la natura i a les pròpies instal·lacions del centre. Els professionals que han portat a terme les activitats pertanyen a Associació Trèvol i La Ballaruga ambdues de El Vendrell.

Darreres notícies