Inici / Blog / La col·laboració de les empreses a Lleida

La col·laboració de les empreses a Lleida

11/02/2019

Gràcies a la jornada d’empresaris de la ciutat, i l’acompanyament d’Incorpora, emergeixen empreses del territori motivades per aportar el seu gra d’arena al projecte INVULNERABLES. Així ho fan, Natural Optics Group, Advocats Cebollero, Rotary club, ILO Ferreruela, Banc del temps, Starloop and Starshot Studios i també Sit Xat English.

Gràcies a la Silvia Arbonès, aquest curs iniciem la col·laboració de beques d’estudis en idiomes, amb l’acadèmia SIT XAT ENGLISH, centre d’ensenyament d’idiomes. Acompanyant als infants en l’aprenentatge de l’idioma. L’aportació d’una metodologia innovadora, basada en el principi d’aprenentatge actiu, on l’alumne és el centre del procés i la seva participació activa és fonamental, es cerquen les seves potencialitats per a que en gaudeixi aprenent. A més utilitzen plataformes virtuals i cerquen el millor mètode per a cada necessitat individual.

De la mateixa manera Natural Optics Group, recolza el projecte oferint revisions oftalmològiques als joves atesos en el programa valorant un diagnòstic professional i la posterior cobertura de vidres i muntures. Fins a la data han ates un total de 12 infants.

Prèviament a aquesta revisió professional, conjuntant amb els voluntaris de la Fundació “la Caixa”, realitzem una proba d’agudesa visual que, amb les pautes que la Fundació Ramon Marti i Bonet, ens permet realitzar aquest primer cribratge visual.

Darreres notícies