Inici / Blog / Les entitats de la xarxa promouen el treball amb les famílies Tallers d’habilitats parentals

Les entitats de la xarxa promouen el treball amb les famílies Tallers d’habilitats parentals

20/01/2019

La Fundació Verge Blanca des del mes de Gener està duent a terme un programa de desenvolupament d’habilitats parentals per a famílies. Aquest programa té per objectiu promoure la parentalitat positiva i que els pares i mares adquireixin estratègies personals, emocionals i educatives que els permeti implicar-se d’una manera eficaç en la construcció d’una dinàmica de convivència familiar positiva i en el desenvolupament de models parentals adequats per als infants.

A patir de les experiències, el diàleg, les dinàmiques i els materials s’aniran creant propostes d’intervenció útils en la seva tasca quotidiana com a pares i mares. El projecte s’emmarca dintre de les sessions de Centre Obert que la Fundació impulsa a través del programa Caixa Proinfancia.

http://www.vergeblanca.org/ca/inici/

Darreres notícies