Inici / Blog / Calendari INVULNERABLES 2019

Calendari INVULNERABLES 2019

12/12/2018

Aquest any 2019 us presentem el calendari INVULNERABLES 2019 “SOM-RIURES”. Un calendari que vol marcar l’agenda de la coresponsabilitat de totes les persones que estimen la vida i volen compartir-la i celebrar-la; de tots aquells que porten el foc al cor i no estan disposats a que la llum i l’espurna de vida que hi ha al cor dels nens s’apagui per falta d’oportunitats.

Les fotografies, impregnades de llum i màgia, són obra de la fotògrafa Marta Clotet, qui va dedicar un dia sencer a fotografiar nens i nenes del programa Invulnerables i va convertir la seva col·laboració en una estona molt bonica i especial per ells.

Com cada any, comptem amb la col·laboració privada d’una sèrie d’empreses que ens ajuden a fer possible el calendari. Aquest any, volem agrair a Mesoestetic, Vilà Vila i Impremta Orriols per fer-ho possible.

El calendari anual d’INVULNERABLES és un clar exemple del treball en xarxa, solidaritat i col·laboració. Si en vols un exemplar només t’has de posar en contacte amb nosaltres a lgil@fundaciolacaixa.org.

Darreres notícies