Inici / Blog / INVULNERABLES i Fundació “la Caixa” impulsen el Tren de la infància

INVULNERABLES i Fundació “la Caixa” impulsen el Tren de la infància

23/11/2018

Amb motiu del dia dels drets de la infància i per recordar el compromís que té la societat amb els nens, nenes i famílies en situació vulnerable, el passat dissabte 24 de novembre, un tren de FGC va fer el recorregut Manresa – Barcelona simbolitzant el viatge cap a un món d’oportunitats per a tots els infants.

Durant el viatge i a l’arribada, la productora TheMoff va enregistrar un videoclip amb la cançó Viu-la de Filippo Landini, amb una coreografia de joves manresans dirigits per Ariadna Guitart.

Persones conegudes i significatives pels seus valors i compromís amb les persones, i especialment amb els nens i nenes, van pujar al tren i van ajudar a donar veu, moviment, color i visibilitat al repte de fer que tots els infants puguin ser infants; que puguin gaudir de la vida, ser feliços, tenint oportunitats per créixer i ser allò que vulguin ser.

Entre els viatgers del #Trendelainfancia que van acompanyar aquest viatge es troben reconeguts actors, periodistes, esportistes i coachs, entre d’altres, com: Joan Pera, Quim Masferrer, Xantal Llavina, Peyu, Ricard Ustrell, Mariola Dinarès, Carme Barceló, Toni Marín, Ruth Jiménez, Anna Bertran, Justo Molinero, Carles Gilibets, Araceli Segarra, les germanes Jaqui i Janet Capdevila, Sergi Grimau… . També han volgut donar suport enregistrant vídeos el Padre Angel, el Mag Lari i la seva companya de màgia, el mag Paco González, Ander Mirambell, Victor Küppers, Nuria Picas, Nandu Jubany i Xavier Grasset.

Sor Lucía Caram, impulsora d’INVULNERABLES i d’aquesta iniciativa, va convidar a la ciutadania “a endinsar-se en el món dels mes menuts, a estendre’ls la mà per ajudar-los a créixer i a obrir el cor per compartir el somni d’una vida que mereixi ser viscuda amb plenitud, intensitat, alegria, amb tot els que els permeti ser feliços i tenir un projecte de vida digne i ple.”

Darreres notícies