Inici / Blog / Futbol i activitat física com a eines de reflexió amb FUTBOLNET a Lleida 150 adolescents participen en l’activitat a Lleida

Futbol i activitat física com a eines de reflexió amb FUTBOLNET a Lleida 150 adolescents participen en l’activitat a Lleida

31/10/2018

Aquest és el segon any d’implementació del programa Futbol Net a la ciutat de Lleida. Desprès de l’experiència pilot del curs 2017-2018, seguim aquest curs 2018 – 2019 amb la mateixa metodologia i incloent algunes propostes noves, que millorin l’execució de l’activitat. Oferim un recurs esportiu als adolescents dels diferents barris de la ciutat (de forma especial als Territoris INVULNERABLES de Lleida- Mariola i zona nord-est- Balafia Pardinyes i Secà). A partir del projecte d’esports amb les educadores d’entorn, des de l’Ajuntament de Lleida, impulsem aquesta iniciativa esportiva amb l’ajuda de la formació i materials del FCB, els monitors esportius i els educadors dels barris que complementen aquesta tasca educativa, basada en els valors del treball en equip, l’esforç, la perseverança i el treball constant. Utilitzant el futbol i l’activitat física com a eines de reflexió i agent de canvi per millorar la vida dels infants i joves que es troben en contextos vulnerables.

Es desenvolupen un total de 10 equips, intervenint amb un volum aproximat d’uns 150 adolescents. ( a la zona Nord-est 3 equips- un per barri- i a Mariola 2 equips).

https://fundacio.fcbarcelona.cat/futbolnet

Darreres notícies